Árajánlat kérés 

Az árajánlat kéréshez kérünk értelemszerűen töltsd ki a megfelelő mezőket. Gondosan ügyelj a kapcsolati adatok megadásánál, mivel ezeken keresztül fogunk keresni. Az üzenet témáját kérünk válaszd ki, hogy a megfelelő helyen tudjuk kezelni kérésed.  

Megrendeléssel kapcsolatos üzenetek 

Minden megrendelést nyilvántartásban kezelünk, ezért fontos, ha a megrendelésben plusz tartozékok is szerepelnek és az árajánlat elfogadásra került akkor a megrendelés végösszegében az is szerepelni fog. (Kivéve külön kérés esetén) Az árajánlat kéréskor külön érdemes figyelmet fordítani a kívánt gép vagy eszköz esetében lévő extrákra, amiket az oldalakon feltüntetünk, így ha szeretne kiegészítőkkel rendelni egy gépet azt előre jelezze, mert utólag már nem minden esetben lehet módosítani.

 A jelenlegi lapon kizárólag árajánlatok beérkezésével foglalkozunk, így amennyiben megrendelése lenne esetleg panaszlevelet szeretne vagy kifogást küldeni nekünk, azt kérjük a kapcsolat menüpont alatt található üzenetküldőben tegye meg a megfelelő opció kiválasztásával, azaz panasz vagy kifogás beküldése.


ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
VISSZA
NYITÓLAP
KAPCSOLAT
Top